blogg_seo

Blogg er den nye reklameplakaten


Notice: Trying to get property of non-object in /home/markedsp/public_html/wp-content/plugins/wp-simple-related-posts/modules/base.php on line 76

For å selge noe er det vitalt å bli oppdaget. Dette kan sikres ved å være i søkeresultater.
En god måte å vises i søkeresultater, er en blogg.

Tilogmed en rosa blogg?

Du tror kanskje ikke at rosablogger er nyttige til noe annet enn å drive tiden, ved å lese om noen som sminker seg og shopper.
Der tar du veldig feil!

Alle blogger er potensielle reklamekanaler, som er påslått 24/7.  Hver gang noen googler etter noe som en blogger har nevnt, så kommer bloggen opp i søkeresultatet. Å få et produkt, en tjeneste eller et firma nevnt i en blogg, vil i seg selv gi synlighet.

Dette er grunnen til at stadig flere butikker har funnet ut at det er lurt å gi gratis gaver til blogger, slik at produktet og butikken blir nevnt i bloggen – og får gratis reklame og synlighet. Dette er en viktig grunn til at stadig flere kan leve av blogging – de lever i praksis av å levere reklame.

En del mennesker har lært seg å utnytte denne muligheten ytterligere, ved å opprette dedikerte blogger hvor hele målet er å skape synlighet for noe.
Har du noengang sett en blogg som hele tiden linker til, eller forteller om, akkurat de samme firmaene eller butikkene? Gjett hvem som står bak.

En blogg kan relativt lett optimaliseres for SEO, ved å fylle hver post med de rette ordene og lenkene.
Den kan tilpasses et hvilket som helst hovedtema, og så kan hver post fortelle om hver sin spesialitet.
Hver eneste bloggpost har en mulighet til å komme i søkeresultater, og bloggen som helhet kan potensielt utkonkurrere andre websites.
En smart blogg kan utnytte alt man vet av tricks for SEO, og høste maksimalt med synlighet.

Vil du lese mer?

Legg igjen en kommentar